Witam
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
- rumcajs1984
- Początkujący Hunter

- Arsenał:
Witam
Witam, jako że chyba jestem zarejestrowany na każdym forum strzeleckim, to również tu nie mogło mnie zabraknąć. Szkoda że tak późno was znalazłem. Zapewne dlatego, że mogę się poszczycić swoim osiągnięciem, czyli banem na Iwebie z czego jestem dumny
. Co prawda wiatrówki są moją drugą pasją, po czarnoprochowcach, ale również żadnej myszy w domu ani szczurowi nie przepuszczę. Przez szczury musiałem zawiesić hodowlę królików i kur(kochana rodzinka
). Więc cieszę się, że jest forum, które innym działa na nerwy, szczególnie tym z Iwebu. Mam nadzieję że dzięki temu forum, wielu ludzi z Iwebu odejdzie na zawał, po przez czytanie tego forum 
- MajorGatek
- Hunter

- Arsenał: chwilowo rozbrojony
- antekcem
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Remington New Model Army .44 , Derringer .32, "Flinta dziadunia .12" i jeszcze kilka siarkośmierdów, 14 sztuk starszej i nowszej WBP skrzętnie kitranych w S1 lub noszonej przy dupie.
Z uzbrojenia dmuchanego chwilowo nic, ale wracam i w te rejony. - Lokalizacja: Czasem Warszawa, czasem Bałkany a czasem Lubelszczyzna.
- commandante
- Hunter

- Arsenał:
- Kontakt:
- Snajpi
- Hunter

- Arsenał:
- Kontakt:
-
sniper-killer
- Czytający

- Arsenał: Hatsan 55 SAS QT
IŻ 53 M
WALTHER CP 88 - Lokalizacja: z zadupia
Re: Witam
Rozbujnik?
Pochwal się na jakich forach działasz
oczywiście iwłeb
pomiń 
Swoją drogą jedne z lepszych tekstów to te w ostrzeżeniach
jaja do potęgi-na innych forach to jakoś tak standardowo i oficjalnie,a tu-za nadmierną działalność można dostać i taki krawat nawet fajnie leży 
Swoją drogą jedne z lepszych tekstów to te w ostrzeżeniach
- rumcajs1984
- Początkujący Hunter

- Arsenał:
sniper-killer, głównie pisze na "strzeleckiej". Z Iwebu mnie wywalili już dość dawno
.
-
sniper-killer
- Czytający

- Arsenał: Hatsan 55 SAS QT
IŻ 53 M
WALTHER CP 88 - Lokalizacja: z zadupia
SKS?-chyba też tam bylem,chyba :roll:no a ban na iwłebie,sam bym dawno sprowokował,ale tam niestety największy handel się kręci
Witamy w ,,comandante zone''