przestroga dla uzytkowników

Porady i tutoriale dla majsterkowiczów i strzelców, którzy chcą samodzielnie wykonać lub ulepszyć sprzęt. Od prostych modyfikacji po zaawansowane projekty DIY

Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk

Zablokowany
specbest
Zasłużony Hunter
Zasłużony Hunter
Arsenał: SIUR BOJOWY

przestroga dla uzytkowników

Post autor: specbest »

Coraz częsciej trafiają do mnie pompki i wiatrówki pcp z niefachowo rozpoczętą rozbiórką i tu mój apel o umieszczenie przestrogi w miejscu odpowiednim dla użytkowników jak uznają moderatorzy
Jesli coś rozbierasz i nie idzie w pompce bądż pcp nie używaj siły i narzędzi typu klucz do rur bądż kombinerki bo często doprowadzi to do nieodwracalnego uszkodzenia sprzętu i będzie sie o nadawal do wyrzuceia do kosza :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Potrzebna do tego fachowa wiedza i narzędzia nie zastąpią zapału do samodzielnej naprawy.'
Tu apel aby naprawde czasem odpuscić samodzielną naprawe jesli to przerasta możliwosci warsztatowe i zlecić to komuś z forum zanim dojdzie do niodwracalnych zniszczeń.
Nie wiem gdzie to zamiescic więc tu moja prośba do moderatorow umieszcenie apelu w odpowiednim miejscu
Moj apel motywowany jest ostatnimi przypadkami wiatrowek i pompek które trafiły do mnie jak już użytkownicy popsuli coś co co jeszcze mogło być naprawione i spokojnie działać jeszcze kupe lat a tak to rzuca sie na usta negatywny oddzwięk przysłowia Polak potrafi
Zablokowany