TŁUMIK
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
- Neo
- Stary Pierdziel

- Arsenał: To co pod ręką
Re: TŁUMIK
Nadal nie rozumiesz,nie mam nic dodruku 3D ,tylko do przedstawiania sprawy od dupy strony i nieprawdziwie/błędnie przedstawiając założenia.Podobnie można by podejść do uzyskania dużej szybkości samochodem twierdząc że się to osiągnie tłumiąc jego moc.
Życie, to jedyna droga ku śmierci.
- PaulFinch
- Świerzak

- Arsenał: Artemis cp2, baikal 61, brocock contour s6 carbine, Artemis P15, hammerli ar20ft
To nie miał być tłumik do oceny bo normalnie robię z wygluszeniem w środku a ten jest wydmuszka.śwagier pisze:Wrzuc raz jeszcze ten .stl i niezalezni testerzy na pewno uczciwie wydadzą opinie o Twoim projekcie
Zrobiony uniwersalnie na większy zakres szmocy.
Wild
- LOGUN
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: A takie tam .
.BlinkEye pisze:Bo Steyer to mial 100 kucy. W limicie to i bez tlumika jest cicho. Szabel, mysl troche.
Kolego jak Steyr w limicie strzela cicho ,to ja nie wiem o czym rozmawiamy .czegoś chyba było dziś za dużo. I to nie u mnie
- śwagier
- Stary Pierdziel

- Arsenał:
No to kompletnie nic nie rozumiem.PaulFinch pisze:To nie miał być tłumik do oceny bo normalnie robię z wygluszeniem w środku a ten jest wydmuszka.śwagier pisze:Wrzuc raz jeszcze ten .stl i niezalezni testerzy na pewno uczciwie wydadzą opinie o Twoim projekcie
Zrobiony uniwersalnie na większy zakres szmocy.
Ale ja to głupi jestem
Miłego pisania
Syci niewolnicy są najzacieklejszymi wrogami wolności.
-Marie von Ebner-Eschenbach-
- PaulFinch
- Świerzak

- Arsenał: Artemis cp2, baikal 61, brocock contour s6 carbine, Artemis P15, hammerli ar20ft
Ot prosty tłumik dla każdego do wydrukowania samemu za grosze jeśli ktoś ma ochotę.śwagier pisze:No to kompletnie nic nie rozumiem.
Ale ja to głupi jestem
Miałem tylko " czelność" nadmienić że inni za takie biorą kasę a wg mnie takowe nie działają jakoś zajebiście bo nie wychwytują wysokich tonów tzw pingu.
I tyle mojej winy w tym poście
Wild
- PaulFinch
- Świerzak

- zbi_air
- VIP

- Arsenał: N₂+O₂+Ar
Nie wiem co trzeba byloby zjesc i czym popic zeby tak odglos dac z drugiej strony jak limitowy karabinek bez tlumika ….BlinkEye pisze:Takie glosniejsze pierdniecie. Nieprzyjemne dla ucha.LOGUN pisze:.BlinkEye pisze:Bo Steyer to mial 100 kucy. W limicie to i bez tlumika jest cicho. Szabel, mysl troche.
Kolego jak Steyr w limicie strzela cicho ,to ja nie wiem o czym rozmawiamy .czegoś chyba było dziś za dużo. I to nie u mnie
- PaulFinch
- Świerzak

- śwagier
- Stary Pierdziel

- Arsenał:
Syci niewolnicy są najzacieklejszymi wrogami wolności.
- PaulFinch
- Świerzak

śwagier pisze:Tak tłumik wyglada w środku
Prosty jak drut
Pierwsza komora ma dziurę do drugiej i trzeciej.
Można się pokusić o powiększenie pierwszej komory.
Można dać połprzelotki. Można dać fakturę od środka w komorach do łamania fali.
Jeszcze sporo by można ale z założenia ma być prosty co go każdy i każda drukarka da radę druknac
Wild
- śwagier
- Stary Pierdziel

- Arsenał: