Wygląda jakby to zrobił jakiś pomysłowy Dobromił
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
-
MXF
- Hunter

- Arsenał: Żądło
Wygląda jakby to zrobił jakiś pomysłowy Dobromił
Proszę TYLKO o merytoryczne wypowiedzi, bez osobistych wycieczek!!! Jeżeli mój post Ci nie odpowiada to zignoruj go, nie czytaj, masz do tego prawo! Zamiast robić śmietnik na forum, poszukaj innych ciekawszych postów, niekoniecznie mojego autorstwa.
-
RAFA
- Tropiciel

- Arsenał: gunpower stealth ,hatsan at44 hatsan 90
Re: Wygląda jakby to zrobił jakiś pomysłowy Dobromił
Bo wykonał go geniusz samouk w wiejskiej kuźni miał selektor ognia strzelał z zamka zamkniętego ,nie spotykane w owach czasach z lufy przekalibrowanej z lufy karabinowej reszta z niczego .
-
MXF
- Hunter

- Arsenał: Żądło
Re: Wygląda jakby to zrobił jakiś pomysłowy Dobromił
Mnie też się spodobał ten "projekt" więc wrzuciłem to w dział "zrób to sam", choć nie zachęcam nikogo do naśladownictwa ;)RAFA pisze:Bo wykonał go geniusz samouk w wiejskiej kuźni miał selektor ognia strzelał z zamka zamkniętego ,nie spotykane w owych czasach z lufy przekalibrowanej z lufy karabinowej reszta z niczego .
Fajny patent.
Proszę TYLKO o merytoryczne wypowiedzi, bez osobistych wycieczek!!! Jeżeli mój post Ci nie odpowiada to zignoruj go, nie czytaj, masz do tego prawo! Zamiast robić śmietnik na forum, poszukaj innych ciekawszych postów, niekoniecznie mojego autorstwa.