Wygląda jakby to zrobił jakiś pomysłowy Dobromił

Porady i tutoriale dla majsterkowiczów i strzelców, którzy chcą samodzielnie wykonać lub ulepszyć sprzęt. Od prostych modyfikacji po zaawansowane projekty DIY

Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk

ODPOWIEDZ
MXF
Hunter
Hunter
Arsenał: Żądło

Wygląda jakby to zrobił jakiś pomysłowy Dobromił

Post autor: MXF »

Proszę TYLKO o merytoryczne wypowiedzi, bez osobistych wycieczek!!! Jeżeli mój post Ci nie odpowiada to zignoruj go, nie czytaj, masz do tego prawo! Zamiast robić śmietnik na forum, poszukaj innych ciekawszych postów, niekoniecznie mojego autorstwa.
RAFA
Tropiciel
Tropiciel
Arsenał: gunpower stealth ,hatsan at44 hatsan 90

Re: Wygląda jakby to zrobił jakiś pomysłowy Dobromił

Post autor: RAFA »

Bo wykonał go geniusz samouk w wiejskiej kuźni miał selektor ognia strzelał z zamka zamkniętego ,nie spotykane w owach czasach z lufy przekalibrowanej z lufy karabinowej reszta z niczego .
MXF
Hunter
Hunter
Arsenał: Żądło

Re: Wygląda jakby to zrobił jakiś pomysłowy Dobromił

Post autor: MXF »

RAFA pisze:Bo wykonał go geniusz samouk w wiejskiej kuźni miał selektor ognia strzelał z zamka zamkniętego ,nie spotykane w owych czasach z lufy przekalibrowanej z lufy karabinowej reszta z niczego .
Mnie też się spodobał ten "projekt" więc wrzuciłem to w dział "zrób to sam", choć nie zachęcam nikogo do naśladownictwa ;)
Fajny patent.
Proszę TYLKO o merytoryczne wypowiedzi, bez osobistych wycieczek!!! Jeżeli mój post Ci nie odpowiada to zignoruj go, nie czytaj, masz do tego prawo! Zamiast robić śmietnik na forum, poszukaj innych ciekawszych postów, niekoniecznie mojego autorstwa.
ODPOWIEDZ