Oxyda do Aluminium
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
- Goran1963
- Zainteresowany

- Arsenał:
Oxyda do Aluminium
W związku z tym że nie miałem możliwości Anodowania Adapteru do tłumika , a błyszczący straszył samym wyglądem, postanowiłem znaleźć jakieś rozsądne wyjęcie , marker i spray nie wchodziły w rachubę ale znalazłem coś co dało radę i myślę ze jest nie wiele gorsze od Anodowania , może komuś się przyda gdy tak jak ja będzie potrzebował pomocy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Raduński
- Świerzak

- Arsenał:
Re: Oxyda do Aluminium
Mam coś podobnego,chyba nawet z tej firmy do miedzi ,mosiądzu oraz brązu niestety ściera się ta powłoka bardzo szybko.
- tomeks
- Hunter

- Arsenał: Szczęście = zdrowie + pasje + wolność
Bo ten Aldar to raczej powłoka do powieszenia na ścianie albo kominku niż użytkowania.Raduński pisze:niestety ściera się ta powłoka bardzo szybko
Najlepszym lekarstwem na złego człowieka z bronią jest dobry człowiek z bronią, a nie czekanie na policję, zajętą ganianiem rolników czy obstawianiem kolorowych marszów
Moc np. elektryczną mierzymy w Watach W, energię w wiatrówkach min. w Joulach J
Moc np. elektryczną mierzymy w Watach W, energię w wiatrówkach min. w Joulach J
- Goran1963
- Zainteresowany

- Arsenał:
być może tylko na ścianę, ale to jest tylko adapter na stałe wkręcony w tłumik, , jak na razie po kilkukrotnym wkręceniu i wykręceniu na gwincie nie ma śladu zużycia czy otarcia, a i tak gdy wkręcam to nawet łapkami go nie tykam , i zawsze to lepiej jak marker, a co najważniejsze nie straszy