Amatorski pastorał za 67zeta

Porady i tutoriale dla majsterkowiczów i strzelców, którzy chcą samodzielnie wykonać lub ulepszyć sprzęt. Od prostych modyfikacji po zaawansowane projekty DIY

Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk

ODPOWIEDZ
Kunalis

Amatorski pastorał za 67zeta

Post autor: Kunalis »

Jako że ceny pastorału zaczynają się od 400 postanowiłem sam wyrzeźbić coś, znalazłem na olx statyw regulowany z alu za 50 zeta a na Ali kupiłem v-ke 360 za 17 Zeta. I udało się zrobić, w sumie cała góra z statywu poszła w śmieć. Może nie jest to pastorał marzeń ale jest nieźle, całkiem stabilny a co najważniejsze tani, do takiego strzelania jak u mnie wystarczy w zupełności.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
UNIMOG
Hunter
Hunter
Arsenał: Młotek , przecinak i dwa śrubokręty...

Re: Amatorski pastorał za 67zeta

Post autor: UNIMOG »

Mam taki sam. Zdziwiłem się jakością, za parę złotych. Jest delikatny, ale fakt nie ma się czego spodziewać za te pieniàdze. Dla mnie ok.
Awatar użytkownika
Śpioch
Czytający
Czytający
Arsenał: Hw95 4.5 , Kandar Cp1 5.5 , Marksam 2004 4.5 gl , Hunter 35# by Kononiuk , PSE Stringer X.

Re: Amatorski pastorał za 67zeta

Post autor: Śpioch »

Ja ze swojej strony mogę polecić pastorał Solognac z Decat.(w tej chwili za.270)..razem najtańszym składanym taboretem turystycznym (Media.M.a13zł) mam lekki i mobilny zestaw, który mogę zabrać w teren, kiedy chcę postukać na większe dystanse, rzędu 100m..
Pastorał ma dosyć szeroki zakres regulacji - można z niego korzystać siedząc na ziemi, stołku czy stojąc.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ