Witam

Witalnia – witamy nowych użytkowników forum airgun-hunting.pl. Przywitaj się, poznaj społeczność i dołącz do dyskusji :-)--

Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk

Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Grisza338
Bardzo Cichy
Bardzo Cichy
Arsenał:

Witam

Post autor: Grisza338 »

Skoro wszyscy to wszyscy, nie będę inny:) i przywitam się z użytkownikami forum o kontrowersyjnej tematyce, a jak, że interesującej i pasjonującej.

Witam!!!

P.S. Tych co nie popierają polowania z wiatrówek (oczywiście tam gdzie można) też witam, ale mniej :lol:
Niestety Wy nas nigdy nie zrozumiecie dopóki sami nie spróbujecie (pewnie będą osoby którym naprawdę się to nie podoba).
My nie robimy tego po to aby maltretować zwierząt ani dla statystyki by pochwalić się przed kumplami, tylko dla siebie samego np. z powodu zamiłowania do dziczyzny z drobnych zwierząt. Jestem kucharzem i uwielbiam dziczyznę, a ugotowanie czegoś z mięsa upolowanego przez siebie samego, dla kogoś (pod warunkiem, że komuś to smakuję :-) to według mnie szczyt satysfakcji dla mojej profesji.)
Ależ nabazgrałem...
Awatar użytkownika
Snajpi
Hunter
Hunter
Arsenał:
Kontakt:

Re: Witam

Post autor: Snajpi »

No fakt z tym witaniem ostatnio plaga :-P ale to znak że coś się dzieje 8-)

:!: :!: Witamy na forum :!: :!:
Obrazek
rafael
Początkujący Hunter
Początkujący Hunter
Arsenał:

Post autor: rafael »

Witamy !
snajperzysta pisze:No fakt z tym witaniem ostatnio plaga :-P ale to znak że coś się dzieje 8-)

:!: :!: Witamy na forum :!: :!:
O to biega by nie parę osób drążyło temat, tylko każdy ,,nowy" wrzucał coś od siebie ;-)

Pzdr.
Awatar użytkownika
commandante
Hunter
Hunter
Arsenał:
Kontakt:

Post autor: commandante »

Witamy :mrgreen:
Hasta La Victoria Siempre
Varmint Hunter