Doberek ;-)

Witalnia – witamy nowych użytkowników forum airgun-hunting.pl. Przywitaj się, poznaj społeczność i dołącz do dyskusji :-)--

Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk

Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
ODPOWIEDZ
thegenerat
Cichy
Cichy
Arsenał:

Doberek ;-)

Post autor: thegenerat »

Witam forumowiczy Ciekawe forum. Jak dla mnie teoretycznie bardziej. Na razie nie mam zamiaru na nic polowac ale kto wie, moze bedzie trzeba kiedys jak zombie zaatakuja sklepy.. "I niczego nie bedzie" - cytujac znana gwiazde youtube

Przegladaczem i w zasadzie czytaczem jestem w wiekszosci ale przywitac sie wypada. Widze tutaj nowa moda - kazdy ma swoj temat :lol:
Ostatnio zmieniony 01 stycznia 1970, 01:00 przez thegenerat, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Snajpi
Hunter
Hunter
Arsenał:
Kontakt:

Re: Doberek ;-)

Post autor: Snajpi »

Bieda stara to niech chociaż moda będzie nowa ;-)

Witamy na forum :-D
Obrazek
sovi3t
Hunter
Hunter
Arsenał:

Post autor: sovi3t »

Witam serdecznie!
rafael
Początkujący Hunter
Początkujący Hunter
Arsenał:

Post autor: rafael »

Witamy ! Tu tematy czysto teoretyczne ;-)

Pzdr.
ODPOWIEDZ