Regulamin forum Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas. W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
snajper pisze:
Commendante, Ty za to musisz byc niezle przejety "wojenka" z iwebem
Coś w tym jest... ale pewne powody też są. Jest trochę u nas tego, nawet mamy do tego specjalny dział... Taki kompleks większego (i swoją drogą pojebanego jak lato z radiem...) brata.
commandante pisze:musisz być szycha na iweb
snajper pisze:Moje starania by byc anonimowym to wystarczajacy powod by zarzucac mi klamstwo i wrecz obrazac? ni ma co - mile przywitanie.. po huju ;D
Jak to mówił Freduś Kiepski: Po pierwsze primo: No znowu nie takie wyzwiska się słyszało i się nie przejmuję- ponieważ nie ma o co - Tobie też polecam - mniej wrogów... Po drugie primo: Nikt Ci kłamstwa nie zarzucił... napisał tylko, że się maskujesz.
I tyle... zapraszamy do innych (bardziej konkretnych ) działów...
snajper pisze:Commendante, Ty za to musisz byc niezle przejety "wojenka" z iwebem zeby kazdego nowego uzytkownika lustrowac
Miły człowieku patrz co napisałem: "ELO, musisz być szycha na iweb skoro z TORa stukasz - ale witamy..."
Jeszcze raz raz witam, a jako admin nie musze lustrować - widze od razu TOR SERWER ot i co - nie często ktoś taki wpada, wojenki nie ma żadnej bo po co i z kim, z ciekawości Ci powiem, że większeść tych z iweb ma konta tu i zdziwiłbyś się co i jak wypisuje, ale co tam - wolno im - nie kryją się tu tylko tam zakładają swe maski - jeszcze raz witaj.
Ps.: Jesteś prawdziwym snajperem, na gg niewidoczny, na forum zza TORa - pełne camo
Przesluchanie? zapomniales latarka po oczach przyswiecic ;) Jesli jakis komediant chce koniecznie sie przekonac kim nie jestem to mozemy uciac pogawedke tel
snajper pisze:Przesluchanie? zapomniales latarka po oczach przyswiecic ;) Jesli jakis komediant chce koniecznie sie przekonac kim nie jestem to mozemy uciac pogawedke tel
Witaj i wrzuć na luz. U nas nie musisz nikomu udowadniać że nie jesteś wielbłądem. Usiądź zrelaksuj się, poczytaj coś, napisz coś i świat będzie lepszy.
Jestem jak Stocznia Gdańska: spełniam swoją rolę w historii (forum) a teraz mogę się zamknąć.
Temat o konieczności wprowadzenia w Polsce: Vermin Control i Pest Control czyli odstrzału z wiatrówki: szkodników; gatunków obcych; nadmiernie rozmnażających się. Z którymi natura nie daje sobie rady w sztucznych ekosystemach miast, wsi, sadów, parków i terenów uprawnych (szczury, myszy, norki amerykańskie, króliki, aleksandretty obrożne, sroki, gawrony, kawki, kruki, szpaki, gołębie, wrony, sójki). Jak ma to miejsce w Wielkiej Brytanii, Irlandii, Danii, Norwegii, USA, Kanadzie, Estonii, Meksyku, Korei, Turcji, Białorusi, Afryce, itd..