Nie czytamy panie Kerownyku, czasem zbyt pochopnie się odpisujeNeo pisze: Przecież kolega sam napisał o podglądzie,nie czytacie całości
Teraz dopiero widzę kolekcję broni krótkiej na zdjęciach.
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk

Nie czytamy panie Kerownyku, czasem zbyt pochopnie się odpisujeNeo pisze: Przecież kolega sam napisał o podglądzie,nie czytacie całości

W najprawdziwszym korpo mundurowym.Robeq pisze:Zoning widzę ładny - w prawdziwym korpo robisz/robiłeś?
--
Z PCP się da - innych nie mam - są lupy, które ostrzą od 5 m. Zawsze przecież można skręcić szmoc w dół.zbi_air pisze:https://www.youtube.com/watch?v=o7jGIoLDrZM
Ladnie, prawdziwa oaza spokoju dla meza i ojca![]()
Nornalnie szczezlbym z zazdrosci gdyby tor piwniczny mial min 25m bo wtedy to i z pcp mozna byloby potrenowac
W mojej piwnicy jest 10m. A po otwarciu drzwi wyjsciowych (na poziomie piwnicy i pod tarasem z parteru domu a wiec pelna ochrona przed wiatrem i deszczem) dodatkowe 1,5 do murku na ktorym mozna powiesic kulochwyt. Ale to dystans na lp50 albo karabinka 10m
Żeby Ci zrobić więcej miejsca na porządną strzelnicęBors pisze:Kurcze, jak mojej zdradziłbym taki plan, to pewnie... Wystawi mi walizkę?
A zauważyłeś, że jednej ściany nie widać? Bo tam wszystko na kupę zwalone na czas sesji fotograficznejwaaj pisze:Zawsze podziwiam taki porządek, często staram się ogarnąć własny, jeśli tak Masz na co dzień to szacun, u mnie jest tak dwa razy w roku, reszta to artystyczny nieład.
Pozdrawiam
Dzielnicowy to do mnie może przyjść, podszkolić się w pistolecie. Przecież oni mają rocznie 10 pestek służbowych do wypluciaf@za pisze:Oby nie nadgorliwego dzielnicowegokglowac pisze:Mam nadzieję, że kogoś zainspiruję..

Dzięki za chęci. Już jest. 38 metrów.sandacz pisze:Super to zrobiłeś. Tak nie dasz rady sam to wykujemy...małą dziurkę na podwórko by zyskać jeszcze kilkadziesiąt metrów. To będzie takie małe okienko zamykanie otwierane na czas strzelania.
I dlatego nie używam. Ale JEST!Neo pisze:I przy małym okienku o wypadek nie trudno,nie widać kogoś jak na linię strzału wchodzi.

Pójdziesz na EM-kę, będziesz miał czas i zamiłowanie, nie takie cuda wyrzeźbiszLutczyn pisze:Scenka opada. Podziwiam za pomysł i wykonanie.

Otóż to. Czas jest tu największą wartością. Oraz leki SNRI i TLPD.f@za pisze:Pójdziesz na EM-kę, będziesz miał czas i zamiłowanie, nie takie cuda wyrzeźbiszLutczyn pisze:Scenka opada. Podziwiam za pomysł i wykonanie.
Z całego serca życzę, żebyś dostałjoker86 pisze:Jestem w ciężkim szokuAż takiego jebca nie mam
Jasne. Tylko polscy dystrybutorzy piszą, żeby nie używać ponownie kulek gumowych do RAM-ów. Umarex w Stanach zaleca wprost, żeby zebrać, umyć, obejrzeć i używać do oporu.wentyl1969 pisze:Odzysk amunicjii na dynamicznej osi?..:)